Archived Posts
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Resolved! IP address wrong location

I logged into steam and it said my ip was in mississauga ontario...I also checked what is my ip adtress in google and it also said mississauga ontario......... I live in Saint John NB. Is there a problem, Should I be worried?   ***edited labels***

jGuru by I've Been Here Awhile
  • 50128 Views
  • 90 replies
  • 0 likes

Resolved! Modem is showing connected but no internet access

Anyone else had or is having this problem.  We first thought it was our router, but now we're using the wireless directly from the modem and it is showing as connected, but we get no internet access. It is working at the moment, but it keeps going of...

LeeFarruga by I've Been Around
  • 184983 Views
  • 55 replies
  • 1 likes

Intermittent disconnects

I've been having intermittent disconnects lasting ~30 seconds on weekend afternoons ever since I got the Ignite 100 package last summer. It happens on ethernet and wifi, no matter what I'm doing (surfing, streaming, video calling, etc).   When I init...

josephy by I've Been Here Awhile
  • 68987 Views
  • 563 replies
  • 0 likes

Resolved! Suffering Packet loss

Hello, I have contacted tech support a few times and techs have come out to check my cables. The techs say that the signal strength is good and I do receive the advertised speeds 100/10, but I suffer packet loss. I also get dropped from Skype calls a...

pandemic by I've Been Around
  • 15191 Views
  • 201 replies
  • 0 likes

Rogers Online Gaming Thread

Hi Community,   Welcome to the official Rogers Online Gaming Feedback thread! We will use this thread as a central point to discuss anything related to your online gaming experience on the Rogers network.  Our @CommunityHelps team will be here to hel...

Resolved! "Rocket Modem" is slower Wired than it is Wireless?

Hi, I recently got the 100u student plan with unlimited data, and I'm having a bit of an issue.   I have the "Rocket Modem" (what I believe to be the Hitron CGN3ACR) and a 100u plan; These are supposed to work perfectly together, but I've noticed I'm...

Tempystral by I Plan to Stick Around
  • 8389 Views
  • 20 replies
  • 0 likes

Resolved! SMTP Authentication

Hello everyone,   I have a unique situation here. I have a Rogers account with a personal Rogers email. I also have two other, 3rd party emails that I use for business. I use Outlook for Mac 2011 for my Rogers email and I use MAcMAil for the two othe...

Packet Loss / Issues Playing Online Games

Hi,   Recently I've been having a lot of issues lately with bad lag trying to play multiple online games and after digging into some of @Datalink 's old posts I have tried to run a couple of 10 minute tests while trying to play a game in an attempt t...

PingPlotter_2019-12-28_16-08-12.png PingPlotter_2019-12-28_15-47-22.png PingPlotter_2019-12-28_15-57-49.png 2019-12-28_16-17-39.png
Kiwisz by I've Been Here Awhile
  • 7580 Views
  • 35 replies
  • 1 likes

Internet Outage - King City, ON

Hi,Wondering what is going on with your Internet service in King City ON. It has been extremely unstable since Friday.Are there any ETA when it will be back fully operational?     ***Added Labels***

kgs4321 by I've Been Here Awhile
  • 1257 Views
  • 4 replies
  • 0 likes

Resolved! cable internet down

Rogers câble internet Is down since 7:30 pm est @ Aurora, Ontario                   ***Edited Labels***

pmehley by I'm Here A Lot
  • 11892 Views
  • 139 replies
  • 0 likes

Resolved! Ethernet wall jacks question

So I live in a new house, we moved into it about 5 months ago, when I say new I mean it's just build around 2-3 years ago, the original owner put in a ethernet wall jack in each room, they each consist of CAT5, CAT5E and coxial jacks, now I pulled th...

Buried cable issues with construction next door

Hello Community,   I am not 100% sure where this should go so I placed it here in Account Support.   My anxiety levels are through the roof and would like help/advice. Next door, they are converting a house in to 2 separate apartments. During constru...

Resolved! 5G Network not broadcasting

I upgraded to HF150 in January a couple mos. back.    After awhile I noticed my speed slowing down again.... The 5G broadcast is no longer showing on my laptop. When I try to create the connection from my Network Sharing centre (windows it says the ...

PammieTee by I've Been Here Awhile
  • 73580 Views
  • 59 replies
  • 0 likes

Resolved! Internet Outage Site?

Hi.   Is there a Rogers site that lists which areas have internet down?   Apparently there is an outage in my part of Mississauga ... anywhere else?     ****Edit Labels****

SpeedyC by I'm a Reliable Contributor
  • 5012 Views
  • 11 replies
  • 0 likes

Resolved! modem connectivity

Last Wednesday my wireless G modem had lost connection with Rogers’s network (traffic light turned off). I had a tech coming to my house yesterday, but few hours before he arrived, another tech worked something on my neighbor’s cable or internet, and...

claudiu by I'm Here A Lot
  • 11354 Views
  • 9 replies
  • 0 likes

Resolved! Ignite TV Micro Disconnects

I have been getting micro disconnects many times a day (3 to 10). This cuts everything for about 30~60 seconds and then reconnects automatically. Very annoying especially if we are on the phone. Ignite TV was installed 2 weeks 2 days ago. We already ...

BeforeDisconnect.png DuringDisconnect.png AfterDisconnect.png EventLogAfterConnect.png
bhoward57 by I Plan to Stick Around
  • 7533 Views
  • 41 replies
  • 0 likes

Resolved! slow wifi

so i believe its been the past 4-5 months that i have been having a problem with my wifi. there are 3 people in my house that use the wifi at the same time and in december january and february there was really no problem at all with speed but i start...

rileylycnh by I've Been Around
  • 39240 Views
  • 96 replies
  • 0 likes

Provisioning error waiting for resolve

2 days ago, the new internet was installed by rogers technician, but there is no connectivity. Then, I contacted with the rogers support team. They defined as provisioning error and created a ticket for the "real tech guys" to resolve the problem. Sh...

Tim007 by I've Been Here Awhile
  • 3388 Views
  • 5 replies
  • 0 likes
Labels