Internet
Got questions about your modem, router, speeds or WiFi?
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Eero Hub not registering

After waiting a month for a Eero to arrive from Rogers and told that it will be another 6 weeks, I bought an Eero from Amazon, I followed the instructions that come with the Eero but it would not connect to the Rogers Hitron modem. The challenge seem...

Cottage2 by I've Been Here Awhile
  • 3722 Views
  • 7 replies
  • 0 likes

Resolved! No Signal at Preferred Coaxial Outlet

Hi all,I recently moved to a new unit that has two coaxial inputs. One next to the front door where all the cabling is done for the Ethernet Inputs in the walls around the unit. It appears that the main coaxial connector for my Rogers internet connec...

x86doom by I've Been Here Awhile
  • 5036 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

IPv4 is not working on Ignite CGM4140COM router

Found certain websites are not accessible recently, since a week ago. Did some troubleshooting and can narrow down the scenario. Whenever the computer wakes up after going sleep, the problem appears. IPv6 websites/services (google, yahoo, etc) are al...

henlau by I've Been Here Awhile
  • 1701 Views
  • 3 replies
  • 0 likes

Resolved! Airport Express Losing Connection with Hitron Gigabit Wi-Fi Modem

A couple weeks ago I noticed my modem reboot in the middle of the night and assumed it was a firmware upgrade. Ever since then, my wifi devices (iPhone, iPads) will occasionally lose connection and regain it after less than 30 seconds (wifi connectio...

_NeilN by I've Been Here Awhile
  • 897 Views
  • 2 replies
  • 0 likes

Smart devices randomly not accessible from the outside

Hello, I have 12 TP Link wifi plugs (HS105) and light switches (HS200) at home. Ever since I joined Rogers, these have been acting up: absolutely randomly, some of them become "local only", i.e. I can only control them while I am on the home wifi, us...

FrauSchlau by I've Been Here Awhile
  • 594 Views
  • 2 replies
  • 0 likes

Disabling wifi function on pod

My Ignite modem is at the centre of my home. My office is at one of the corners of it. All my devices connect wireless without any issues except for my IP phone that needs a LAN connection so I have a POD in my office for this. now because of this, a...

Santiman75 by I've Been Here Awhile
  • 880 Views
  • 3 replies
  • 0 likes

Plex Media Server forwarding 100+ ports

Hi there, I've tried looking into this issue but I wasn't able to find anyone having this issue (or if it's even intended). For some reason, there's over 100 ports forwarded by Plex Media server. It doesn't seem like it is intended. Is there a way to...

Jaether by I've Been Around
  • 881 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

Ethernet (Wired Connections) Connectivity Problem

Hi there. I have 2 wired connections to the router, a desktop PC and a ps4. Both suddenly don't work now. The ports on the back all just give a yellow light. The WiFi still works though. I've power cycled and reset the thing, but it just doesn't reco...

Cwolfram64 by I've Been Here Awhile
  • 7701 Views
  • 18 replies
  • 0 likes

CODA-4582 IPv6 DNS1 and DNS2 disappeared

I have a CODA-4582 modem, running Dual Router mode and have been using manual IPv4 and IPv6 DNS entries for a while now. I noticed sometime in the past week or two that my modem no longer shows IPv6 DNS1 and DNS2, only IPv4 DNS1 and DNS2. I've reboot...

ianafamily by I've Been Here Awhile
  • 3430 Views
  • 21 replies
  • 0 likes

Unstable WiFi Network With a New Laptop

Sorry if a similar case was already posted. I did skim through the forum, but saw nothing that resembles my issues. I just recently bought a new laptop (HP/Windows 10), and ever since, the internet/WIFI has been unstable. It would be disconnected eve...

uruchai by I've Been Here Awhile
  • 1476 Views
  • 4 replies
  • 0 likes

No Internet during Power Outage

Hi, I have UPS for my router - white Hitron router. During the power outage, the green light blinking rapidly. I called tech support, customer concern then routed back to tech support. They said they can't do anything. The hub in my neighbourhood has...

Grumpy3 by I've Been Around
  • 1253 Views
  • 3 replies
  • 0 likes

Resolved! 150 Mbps1 Definition?

Hello, On the Internet sales page that lists all the available packages, each of the download speeds ends in a tiny 1, such as 150 Mbps1. What does that tiny 1 at the end of Mbps mean? Thank you, ALOVE1 *** Edited Labels ***

ALove1 by I've Been Around
  • 1000 Views
  • 3 replies
  • 0 likes

Resolved! Thunderbird - Can't Send/Receive Emails

Using Thunderbird to get rogers acct emails - but get message - sending of password did not succeed I use Thunderbird to get email messages from my rogers acct. Everything has worked ok for a long time but recently I've been getting a lot of this mes...

gmoore123 by I've Been Here Awhile
  • 1743 Views
  • 13 replies
  • 0 likes

Rogers 150 vs. Fido 150.

Fido 150 internet is exactly the same as Rogers 150, but it's 75$/month. Rogers is 95$/month. What's the difference? Why would anyone pick Rogers over Fido ?https://www.fido.ca/pages/#/internet *Added Labels*

imeem by I Plan to Stick Around
  • 11785 Views
  • 5 replies
  • 0 likes

Delay In Rogers Email Delivery

Recently I am seeing several emails which are delayed over a day or so. I'm still seeing regular emails but some just don't get through in a timely manner. The delayed are coming from different emails and providers. A few days ago there was an email ...

andynaudi by I've Been Here Awhile
  • 1569 Views
  • 6 replies
  • 0 likes

Connection Issues on One Device

I am unable to connect my desktop PC to the Internet. All other devices connect just fine. I have tried some of the suggestions found online but nothing works. Keeps telling me there is a problem with the access point.Also if I have the tv on in the ...

kaa by I've Been Around
  • 1290 Views
  • 3 replies
  • 0 likes