Internet
Got questions about your modem, router, speeds or WiFi?
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Spamhaus says IP and Domain Registration Blocked

This has been an on-going issue when I'm on Wifi for the past few weeks.  Sometimes I'm able to send/receive emails on Outlook and Apple Mail and other times, I am not.  I have tried restarting my router, changed passwords, etc...I only found out TOD...

writergal by I plan to stick around
  • 1203 Views
  • 3 replies
  • 0 likes

Rogers Hitron CODA-4582 White LED

Hi - I just noticed the second LED light from the top (download indicator) turned white, the third (upload indicator) is blue as always... They both used to be blue.Any idea what that means?Thanks in advance.   *Edited Labels*

E-SK by I plan to stick around
  • 6640 Views
  • 2 replies
  • 0 likes

Lag Spikes occur twice every night

Every night at 12:22 am and then again at 12:24 am, I get lag spikes and on the xbox, will end up with 1% packet loss after the 2nd spike.  This happens every night without exception.  We have no software running or back ups being done on the network...

Intermittent Disconnects CGN3ACSMR

Hi -- I recently signed up for an ignite 250mpbs internet package after being with TekSavvy for years. I am experiencing intermittment disconnects -- usually once a day in the evenings, and they are usually resolved with a modem reboot. The DOCSIS lo...

jerkbag by I'm here a lot
  • 8263 Views
  • 40 replies
  • 0 likes

Resolved! Daisy-Chain 2 Switches to Ignite Modem

I have a CGM4140 Technicolor modem connected to a 16 port TP-Link switch. 2 of these ports are dropped to a room ~30 ft away and I need another network port in the room. It is not practical to run another cable. Can I connect  one of these dropped po...

SSBG by I've been here awhile
  • 711 Views
  • 2 replies
  • 0 likes

Ignite TV - Slow WiFi Speeds

500mbps ignite internet is at 30/20 wifi, >500mbps ethernet   Hey, we are on the ignite 500/20mbps ignite TV plan which was installed recently. The only problem we have is that the router is giving 30/20 wifi speeds, while Ethernet is more than 500/2...

MAC filtering - Access Control limit

Using MAC filtering to manage wireless devices (for a number of years with various modems). In CGN3ACSMR  go to Access Control and use "Allow Listed" with the MAC addresses   Just tried to add another device  but hitting "Save" locks up the interface...

query2u by I've been around
  • 6212 Views
  • 6 replies
  • 0 likes

Issues with Ignite WiFi Pods

I have 2 pods where the light dims then brightens all the time and one that does nothing?     **Labels Added**

Flynn62 by I've been around
  • 15431 Views
  • 57 replies
  • 0 likes

Unable to Verify Send-only Email Addresses

I spent over an hour on the phone with Rogers Support before the agent gave up and said he couldn't help. I'm hoping this forum can. My issue is with SEND-ONLY EMAIL ADDRESSES. If you're not familiar with them, they allow you to create up to 9 email ...

gc8086 by I plan to stick around
  • 5996 Views
  • 64 replies
  • 0 likes

Resolved! Unable to access Chinese website

Everything is fine in Oct. but now it is very very slow, and always keeping loading and never finish.It seems only happens in Rogers network , because my Fido network is working wellIs there anything wrong?

dwqdaniel by I plan to stick around
  • 8116 Views
  • 47 replies
  • 0 likes

Rogers Ignite Gigabit Very... very Slow Speeds

I live on the Hamilton Mountain, and I just subscribed to Rogers from Bell. My Rogers speeds on Gigabit have never been more than 45-50mbs. Mostly, it's 10-24mbs. Rogers speed tests usually show 900mbs-1gbs, but speedof.me shows 300mbs. MY wifi shows...

ToxikRick by I plan to stick around
  • 35248 Views
  • 88 replies
  • 1 likes

Overprovisioned internet speeds - question

Hi community! I'm on an Ignite bundle, which I've had since early June.  Prior to Ignite, I was a legacy internet (150Mbps plan) and digital tv customer with a Hitron CODA-4582 modem.  With the Hitron, I was ALWAYS hitting approx 560Mbps on ALL speed...

toolcubed by I'm a senior contributor
  • 1117 Views
  • 5 replies
  • 0 likes

Resolved! POD OPERATING TEMPERATURES

I have an attached unheated garage. If I install a POD in the (dry) garage will it operate in the cold Ontario winter temperatures?   *** Edited Labels ***

Johnny99 by I plan to stick around
  • 838 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

Slow Speeds on XB7

Hi all,   We recently switched from Rogers from Bell Aliant here in NB after a door-to-door Rogers salesman offered us a package at a price that was more than $160 cheaper/month than we were paying for FibreOP. Our home is only 3 years old and had no...

Nimec by I've been around
  • 5693 Views
  • 27 replies
  • 0 likes

What modem am I supposed to get for the Ignite 50u plan?

Question in the subject line.    I got the XB7 modem and that isn't compatible with the 50u plan. Got a senior technician and he told me it's not compatible and I need a CGN3 modem.   Called Rogers, and they say Rogers no longer offers the CGN3 modem...

rnoobear by I've been here awhile
  • 1250 Views
  • 5 replies
  • 0 likes

Slow internet speeds on LAN connect devices on CGNM-3552

I connected a MacBook directly to the CGNM 3552 using a cat5e ethernet cable. The LAN port flashes Amber. I plugged out all other devices. Running a speed test on the MacBook I get consistent speeds of 200 mbps. However, when I connected another devi...

The_One by I plan to stick around
  • 1537 Views
  • 5 replies
  • 0 likes

Resolved! Email issue. Socket error 10060 connection timed out

 I have an ongoing problem with my email. I'm using OE Classic Pro edition, but it also happened when I used Outlook 2010.  It happens sporadically - the connection times out and I get the following error message: [ERROR] - An error occurred. Account...

Swift1 by I've been here awhile
  • 3696 Views
  • 4 replies
  • 0 likes