Internet
Got questions about your modem, router, speeds or WiFi?
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Resolved! Yahoo.com domain no longer accessible

Up until yesterday, I could go to mail.yahoo.com and access either one of my two email addresses. One has a Rogers.com domain name, the other one (my principal address) has a yahoo.com domain name. As of yesterday, when I sign through that portal I a...

Internet and TV down

Internet and TV not working this morning (sunday Jan 15/23) - no info online re outages in neighborhood - outage page seems to go back and forth between lots of outages and no outages. Using cell data trying to gauge when issue will be resolved. Only...

Unable to see wifi name

Hi All, Got a new wifi connection, installed modem and able to connect to mobile and TV. However, windows 10 PC is not able to detect and show new wifi name. Verified that all drivers are updated, rebooted PC, rebooted modem, did network reset.   Any...

ManasaM by I've been around
  • 730 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

Outage/Disconnected?

Rogers is out - I believe there's an outage but I can't find any info on it.No idea what to do but using up my mobile data - I doubt Rogers will reimburse me for that?Will I get a discount on the next bill?Have you looked into switching to Bell? I'm ...

Pguy by I plan to stick around
  • 1201 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

Ignite Modem Random Disconnections

For the past 2 days, the Ignite Modem has lost complete connections to the cable internet pipe seemingly. The modem operate normally, as do the pods connected to it.   However I have had 2 situations, once on Microsoft Teams, the other on Zoom, where...

intcountzero by I plan to stick around
  • 10761 Views
  • 40 replies
  • 1 likes

Slow upload speed, high ping and disconnects

I have 300u package with 20 upload white coda 4582 and wired direct from outside to the modem. Lately over the past few months its been a hit and miss. But now upload speed is a 0.90Mbps and latency spikes of 700 to 900ms over Wi-Fi or ethernet. Obvi...

Resolved! Unable to load certain website(s) and or videos

Since Rogers has been experiencing network issue the past couple days I have been unable to load Google.com or load videos on YouTube on any of my devices at home while connected to the Rogers network.    When using mobile data (not with Rogers, with...

Outage in Orangeville Ontario

Hello - Internet's been down quite some time now I'm the L9W 5C8 area - and I can't seem to find any updates anywhere. Any chance we can get some sorta status updates, please   *** Edited Labels ***

joeyo by I plan to stick around
  • 1238 Views
  • 2 replies
  • 0 likes

Resolved! Ignite WiFi Gateway Modem XB7 (Gen 2)

I've seen ref to a Gen 2 Ignite Gateway modem Easy Setup Guide – Ignite WiFi Gateway Modem (Gen 2) – XB7 | Rogers - Rogers and it looks like there are more ethernet ports based on the images provided but I would like to know if there is more to it th...

timdesouza by I'm here a lot
  • 75724 Views
  • 158 replies
  • 1 likes

Hitron CODA-4582 slow port speed

Hello,    Looking for some help with my Hitron CODA-4582.    I am currently running two Uniquiti APs for my network. The LAN port of the Hitron seem to cap the speeds to 100m, even though the manual states 1gbs capacity. I can see under the Hitron se...

jkwong32 by I've been here awhile
  • 2261 Views
  • 3 replies
  • 0 likes

Ps5 Nat open rogers ignite?

Hi everyone,   I'm a ps5 gamer and having issues achieving nat open connection when using rogers ignite. Does anyone have a guide on how to do this?   **Labels Added**    

Baharis by I've been here awhile
  • 1646 Views
  • 2 replies
  • 0 likes

Save Ignite Gateway and Wifi Hub settings

How can I save the configuration settings (SSID, Port forwarding rules, etc) for my ignite gateway and wifi hub? I don't see an option to do so.   *** Edited Labels ***

Klaebo by I've been here awhile
  • 723 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

Lagging,freezing & weak signal

Every single month we have the same issues with our Ignite services lagging, freezing, turning off due to weak signals.  This is becoming EXTREMELY FRUSTRATING because Rogers technical keep telling me that there are issues in our neighbourhood.  What...

2609 by I've been around
  • 1677 Views
  • 6 replies
  • 0 likes