Signing in

Need Help?

That's what we're here for! The goal of the Rogers Community is to help you find answers on everything Rogers. Can't find what you're looking for? Just ask!
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
57
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 4,083

Re: Signing in

My Outlook for Mac (365 subscription version) is leaving these in the inbox appropriately - nothing in Junk.  I'm now receiving e-mail notifications in a timely manner - a few seconds after the item occurs in the forum.  Do you have the latest Outlook client update?

 

I had to clear Rogers cookies (and cache) yesterday to use Chrome.  Couldn't even sign in using Incognito for a short while.  It did log me into MyRogers, so I logged out of there, but still couldn't login to the forum with Chrome for a while yesterday.  FF worked fine at the time. I can login using Chrome today, however, I still have the (minor) cookie issue as outlined in post 15 of this thread causing me to click a couple of extra times during the login process like I would when using Incognito.



-G-
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 2,053

Re: Signing in


@57 wrote:

My Outlook for Mac (365 subscription version) is leaving these in the inbox appropriately - nothing in Junk.  I'm now receiving e-mail notifications in a timely manner - a few seconds after the item occurs in the forum.  Do you have the latest Outlook client update?


It's not a mail client issue.  For whatever reason, the Outlook server itself marks the notification emails as spam and keeps tossing them into the Junk Email folder, and I definitely don't have anything in my settings, anywhere, that could or would cause this to happen.  I'm trying to figure out how to decode the "X-Microsoft-Antispam-*" headers so that I can troubleshoot this further.



57
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 4,083

Re: Signing in

@-G-  Perhaps you could create a "rule" within whatever client (or server) you're using to move the appropriate incoming mail to the inbox?  Say the sender's e-mail address?  (communityforums@rci.rogers.com).  Or would the rule not apply to that particular mail since the rule wouldn't "see" it?



jays77
I'm a Trusted Contributor
Posts: 710

Re: Signing in

I still can't sign in using Chrome or Incognito but have no problem with Edge.
57
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 4,083

Re: Signing in

I noticed that the popup where I fill in my username and password looks different the past couple of days.  It now remembers my username, so I only need to fill in the password.  It also remembers that I wish to skip the "recovery" popup (post 15 of this thread).  So, for me, all is functioning as it should and it takes a couple of clicks less than it did since mid-August. (Chrome on a Mac Mini).



OLDYELLR
I'm a Senior Advisor
Posts: 3,773

Re: Signing in

Yes, I noticed the different popup also and the board seems to be running faster. But in my case it always remembered my username and password because that's what I set up originally.


Rogers PayGo. Location: S-W Ontario
57
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 4,083

Re: Signing in


@57 wrote:

I'm now receiving e-mail notifications in a timely manner - a few seconds after the item occurs in the forum. 


It seems that e-mail notifications are not working properly again.  Some don't come through like much of September (see previous posts in this thread from that time).  Some are delayed for a couple of days.  Here's an example after examining the a sample e-mail showing date/time received and date/time sent...

 

Received: from 10.213.243.78
 by atlas105.ptnr.mail.gq1.yahoo.com with HTTP; Sun, 29 Nov 2020 23:05:18 +0000

 

Date: Fri, 27 Nov 2020 21:02:46 +0000 (UTC)
From: Community Mailer <communityforums@rci.rogers.com>

 

I should have received some today, but didn't...



-G-
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 2,053

Re: Signing in

@57  That's interesting.  For me, this problem FINALLY seems to have been fixed.  For months, notification emails were getting tossed into my Junk folder by the server, even though the sending address was on my "Safe Senders" list.  Notifications are now landing in my Inbox and staying there.



57
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 4,083

Re: Signing in

For the past few days I have not received any e-mail notifications.



OLDYELLR
I'm a Senior Advisor
Posts: 3,773

Re: Signing in


@57 wrote:

For the past few days I have not received any e-mail notifications.


I used to have email notifications enabled, but it became annoying to get them several times a day, so I turned them off and now only sign in to my notifications on line each day. I still get email notifications of private messages.


Rogers PayGo. Location: S-W Ontario