Signing in

Need Help?

That's what we're here for! The goal of the Rogers Community is to help you find answers on everything Rogers. Can't find what you're looking for? Just ask!
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Bplayer
I'm a Trusted Contributor
Posts: 204

Re: Signing in

This problem was caused by Rogers expiring or changing cookies, but cannot be fixed by them. You need to flush cookies and restart the browser. My problems went away once I did this.

jays77
I'm a Trusted Contributor
Posts: 717

Re: Signing in

I have always been able to sign into MyRogers It's just been the forums that have been the problem.
Last night I managed to sign into the forums using Chrome incognito.
Tonight using Edge I could sign into the forums by signing out of MyRogers and signing in from the community forms page.
This hadn't worked the past few nights but tonight I was lucky.

 

🤔Who knows what tomorrow will bring.

OLDYELLR
I'm a Senior Advisor
Posts: 3,782

Re: Signing in


@Bplayer wrote:

This problem was caused by Rogers expiring or changing cookies, but cannot be fixed by them. You need to flush cookies and restart the browser. My problems went away once I did this.


I was always clearing just "rogers" cookies when something like this would happen. This time I deleted ALL cookies and data and it worked. I'm signed in with Firefox, not using private browsing or Chrome Incognito.


Rogers PayGo. Location: S-W Ontario
-G-
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 2,134

Re: Signing in

@CommunityHelps  I don't think that this post  should have been marked as the solution.  Yes, clearing cache, cookies and other stored data is the first thing that you should do to try to get things working again.  However, problems in this thread have previously also been caused by changes in browser behaviour (cookie handling policies, restrictions on cross-origin resource sharing, etc.) in new versions, particularly those that enhance privacy and tighten security.  You can also see differences in browser behaviour, even on the same browser version, when browser developers do A/B testing (using field trials, experiments, etc.) or due to the extensions that users have installed.  Problems can also occur (and have) as a result of maintenance, updates, quick fixes and other changes on Rogers' and their partners' web sites.

 

This is and will continue to be an ongoing issue, with different root causes and different solutions, including some where the marked solution will not fix the problem.



OLDYELLR
I'm a Senior Advisor
Posts: 3,782

Re: Signing in


@-G- wrote:

@CommunityHelps  I don't think that this post  should have been marked as the solution.  Yes, clearing cache, cookies and other stored data is the first thing that you should do to try to get things working again.  However, problems in this thread have previously also been caused by changes in browser behaviour (cookie handling policies, restrictions on cross-origin resource sharing, etc.) in new versions, particularly those that enhance privacy and tighten security. 

This is and will continue to be an ongoing issue, with different root causes and different solutions, including some where the marked solution will not fix the problem.


That's what worked for me this time.  But it's true, the problem will likely rear its ugly head again and require a different solution. Rogers Community Forums is the only site I've experienced this with. There are many threads here with "Accepted Solutions" that are true for one user at that time, but still don't work for others down the road.


Rogers PayGo. Location: S-W Ontario
jays77
I'm a Trusted Contributor
Posts: 717

Re: Signing in

Well tonight everything seems back to what I have considered normal.
It just like magic. I signed into MyRogers then clicked on Community Forums and was signed in. Hopefully, next time I try to sign into the Forums I'll have the same result. {Baby steps} 😉


57
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 4,104

Re: Signing in

There must have been some sort of cookie/cache issue with Rogers.  I could always sign in just fine with my Mac Mini, but the last couple of nights I could not sign in using my MacBook Air.  Cleared the appropriate Rogers cookies and my cache and all was well again... This was with Chrome.

 

I knew it was a cookie/cache issue because I could sign in without issue using incognito mode.



jays77
I'm a Trusted Contributor
Posts: 717

Re: Signing in

😊  Again tonight I have been able to sign in as normal.   If it was a Cookie/Cache issue it fixed itself. 

OLDYELLR
I'm a Senior Advisor
Posts: 3,782

Re: Signing in

All is still not well. Just now I tried signing in to Community Forums with Firefox and again got an endless loop. I again had to delete ALL coolies and data to sign in. This is getting a bit tedious. Come on Rogers, yours is the only site ony the Internet that does this as far as I've discovered. What is it you're doing to perpetrate this? Stop it!

 


Rogers PayGo. Location: S-W Ontario
Bplayer
I'm a Trusted Contributor
Posts: 204

Re: Signing in

No problems here with FF 88.0.1.