Internet
Got questions about your modem, router, speeds or WiFi?
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Resolved! Can't Download Pics or Videos on WiFi

Just switched over to Rogers internet at home yesterday and now I cannot download any pictures or videos through wifi on WhatsApp   *Edited Title & Labels*

sann28 by I've Been Here Awhile
  • 22719 Views
  • 135 replies
  • 1 likes

Spamhaus says IP and Domain Registration Blocked

This has been an on-going issue when I'm on Wifi for the past few weeks.  Sometimes I'm able to send/receive emails on Outlook and Apple Mail and other times, I am not.  I have tried restarting my router, changed passwords, etc...I only found out TOD...

writergal by I Plan to Stick Around
  • 909 Views
  • 3 replies
  • 0 likes

Rogers Hitron CODA-4582 White LED

Hi - I just noticed the second LED light from the top (download indicator) turned white, the third (upload indicator) is blue as always... They both used to be blue.Any idea what that means?Thanks in advance.   *Edited Labels*

E-SK by I Plan to Stick Around
  • 3993 Views
  • 2 replies
  • 0 likes

Lag Spikes occur twice every night

Every night at 12:22 am and then again at 12:24 am, I get lag spikes and on the xbox, will end up with 1% packet loss after the 2nd spike.  This happens every night without exception.  We have no software running or back ups being done on the network...

Intermittent Disconnects CGN3ACSMR

Hi -- I recently signed up for an ignite 250mpbs internet package after being with TekSavvy for years. I am experiencing intermittment disconnects -- usually once a day in the evenings, and they are usually resolved with a modem reboot. The DOCSIS lo...

jerkbag by I'm Here A Lot
  • 7222 Views
  • 40 replies
  • 0 likes

Resolved! Daisy-Chain 2 Switches to Ignite Modem

I have a CGM4140 Technicolor modem connected to a 16 port TP-Link switch. 2 of these ports are dropped to a room ~30 ft away and I need another network port in the room. It is not practical to run another cable. Can I connect  one of these dropped po...

SSBG by I've Been Here Awhile
  • 540 Views
  • 2 replies
  • 0 likes

Ignite TV - Slow WiFi Speeds

500mbps ignite internet is at 30/20 wifi, >500mbps ethernet   Hey, we are on the ignite 500/20mbps ignite TV plan which was installed recently. The only problem we have is that the router is giving 30/20 wifi speeds, while Ethernet is more than 500/2...

MAC filtering - Access Control limit

Using MAC filtering to manage wireless devices (for a number of years with various modems). In CGN3ACSMR  go to Access Control and use "Allow Listed" with the MAC addresses   Just tried to add another device  but hitting "Save" locks up the interface...

query2u by I've Been Around
  • 5109 Views
  • 6 replies
  • 0 likes

Issues with Ignite WiFi Pods

I have 2 pods where the light dims then brightens all the time and one that does nothing?     **Labels Added**

Flynn62 by I've Been Around
  • 12451 Views
  • 57 replies
  • 0 likes

Unable to Verify Send-only Email Addresses

I spent over an hour on the phone with Rogers Support before the agent gave up and said he couldn't help. I'm hoping this forum can. My issue is with SEND-ONLY EMAIL ADDRESSES. If you're not familiar with them, they allow you to create up to 9 email ...

gc8086 by I Plan to Stick Around
  • 3809 Views
  • 64 replies
  • 0 likes

Resolved! Unable to access Chinese website

Everything is fine in Oct. but now it is very very slow, and always keeping loading and never finish.It seems only happens in Rogers network , because my Fido network is working wellIs there anything wrong?

dwqdaniel by I Plan to Stick Around
  • 6526 Views
  • 47 replies
  • 0 likes

Dell laptop does not recognize Rogers network after install Ignite

After changing from a Roger's Legacy modem to an Ignite modem my Dell laptop does not recognize any Rogers network ( it sees other locked networks just not Rogers) to get internet even though it was connecting well before the change. All other laptop...

Norbert3 by I've Been Here Awhile
  • 3199 Views
  • 9 replies
  • 0 likes

Rogers Ignite Gigabit Very... very Slow Speeds

I live on the Hamilton Mountain, and I just subscribed to Rogers from Bell. My Rogers speeds on Gigabit have never been more than 45-50mbs. Mostly, it's 10-24mbs. Rogers speed tests usually show 900mbs-1gbs, but speedof.me shows 300mbs. MY wifi shows...

ToxikRick by I Plan to Stick Around
  • 31158 Views
  • 88 replies
  • 1 likes

Overprovisioned internet speeds - question

Hi community! I'm on an Ignite bundle, which I've had since early June.  Prior to Ignite, I was a legacy internet (150Mbps plan) and digital tv customer with a Hitron CODA-4582 modem.  With the Hitron, I was ALWAYS hitting approx 560Mbps on ALL speed...

toolcubed by I'm a Senior Contributor
  • 757 Views
  • 5 replies
  • 0 likes

Email problem transferring to Ignite Internet

I recently upgraded from separate Rogers Internet and TV services. The new Ignite TV and Internet services are bundled into an integrated package. During the update process I lost access to my Rogers Yahoo email account for about 8 hrs, until I repor...

Resolved! POD OPERATING TEMPERATURES

I have an attached unheated garage. If I install a POD in the (dry) garage will it operate in the cold Ontario winter temperatures?   *** Edited Labels ***

Johnny99 by I Plan to Stick Around
  • 620 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

Slow Speeds on XB7

Hi all,   We recently switched from Rogers from Bell Aliant here in NB after a door-to-door Rogers salesman offered us a package at a price that was more than $160 cheaper/month than we were paying for FibreOP. Our home is only 3 years old and had no...

Nimec by I've Been Around
  • 4339 Views
  • 27 replies
  • 0 likes