Internet
Got questions about your modem, router, speeds or WiFi?
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Resolved! Wifi connectivity

Modem was tested, no issues, but constant disconnection of WiFi on computer and devices, with extensive latency. This has been going on for the last 3-4 days now and its becoming an issues!     ***Edited Labels***

CLPotter by I've been around
  • 695 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

Ignite 500 download/upload speed

So Rogers installed the Ignite 500 service at my house a couple days ago. When I connected to the modem (XB8) I was only getting about 80/90Mbps download on both wire and wireless with the Rogers speedtest. The installation tech claims there is no is...

Iamnotmarty by I've been here awhile
  • 2751 Views
  • 4 replies
  • 0 likes

Resolved! Ignite WiFi Gateway – Change/Disable DHCP/DNS/IPv6

Incomplete DHCP4 functionality in Technicolor CGM4140COM:   Hi all, I was getting an error message when assigning DHCP reservation for my device, and then when I try to assign it again I get a message that the IP address had been already reserved. Bu...

aeromedved by I've been around
  • 13925 Views
  • 12 replies
  • 1 likes

Resolved! Ping issues ethernet.

Just got the 1.5gb plan at a basement address with the xb7 modem. I play various games mainly LoL but i notice my ping will go from anywhere 22 to 35 to sometines 60. As of the last 3 days it's been around 35-60 always game to game. But i noticed ini...

Xantiquity by I've been here awhile
  • 798 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

Setup XB7 (Gen 2)

Hi All,   I just got a XB7 router and I want to set it up correctly.  I have not yet hooked it up and I don't plan to until I can figure out whether it will work for me or not.   Firstly, can I change the Private LAN base address?  From what I have r...

os3rules by I plan to stick around
  • 2079 Views
  • 9 replies
  • 0 likes

No service

44+ hours since installation appointment, 12:00 July 27, 2023, and still no service. Contemplating contacting Bell and resuming services with them.   **Labels Added**

Ron2005 by I've been around
  • 594 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

Resolved! XB7 ASUS router connection issue

I have a XB7 modem from Rogers and an ASUS AX86U router for better coverage.I had put the XB7 into bridge mode and had been running full router mode on my ASUS router and it was running fine until one night, all of the sudden the WAN LED light on my ...

hippoppo by I've been here awhile
  • 1992 Views
  • 7 replies
  • 0 likes

Internet disconnects when PC tries to connect

Hi everyone,We are having a strange issue. We have had Rogers ignite for years and a few months ago upgraded from the 500mbps package to the 1gbps package. A tech came out to install a new modem and replaced part of the line. Everything has been good...

No-IP Dynamic DNS is no longer Supported in Rogers Modems?!

Greetings,   Just noticed my modem was rebooted by itself and I think it got updated its software.   Hardware Version 2ASoftware Version 7.1.1.32System Time 2020-09-16 21:53:04Time Zone UTC-05:00 Eastern Time(US & Canada)LAN Up Time 000 day 00h:02m:5...

ansred by I plan to stick around
  • 5336 Views
  • 6 replies
  • 0 likes

Rogers - I found your Network Issue

Seems all the technicians know about this issue, but tech support keeps denying it.When I pay for gigabit and get 110 Mb - wired, you do have an issue!     **Labels Added**    

rogers box.jpg
AwesomeRob by I've been here awhile
  • 472 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

constant disconnects - 10 at a time some days

I have been having daily disconnects (both wifi and ethernet), daily for the past couple months, seems to be getting worse.  The issue resolves itself in some time and there is no rhyme or reason when the disconnects occur. - modem light usually flas...

image.png unnamed.png unnamed.png unnamed.png
kf9 by I've been here awhile
  • 1003 Views
  • 3 replies
  • 0 likes

Resolved! Throttling of World of Warcraft

Southern Ontario is getting massive lag trying to play WoW. Raid opened tongith and rogers customers are screwed and no lag     ***Edited Labels***

Eoes by I've been around
  • 522 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

Resolved! Unable to connect to certain websites and to work using VPN

I have Rogers 500u package and it has been working fine for a long time. For the last two weeks I'm unable to connect to certain websites and especially to my work network using VPN (company provided laptop with CISCO VPN). Some of the sites I could ...

bckk by I've been here awhile
  • 12136 Views
  • 8 replies
  • 1 likes

CODA 4582 (OUTDATED?)

Im on Gigabit Internet and have had no issues with the connection for years now. I realize 1gb D/L is probably actually 75% of that, but its been working well ( except i've lost my 2.4 ghz wifi ),  but the 5ghz is fine. As a gamer most connections ar...

Bilko by I plan to stick around
  • 745 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

Missing emails

My emails are disappearing.  I can only see emails back 1 year, where are they going?  I use Outlook MS365 and they are disappearing from there too, even emails that have been moved into folders are gone.  I have contacted support and getting bumped ...

A valid government website is blocked

Hello,  The Canada government website - https://cic.gc.ca which redirects to https://clegc-gckey.gc.ca after login, is getting blocked in my laptop. The following error is shown "Security check failed For your protection GCKey employs security checks...

Resolved! Steam Deck Remote Play Setup

Hi. I have a unusual query. I have my recently adopted son living with me now and I recently purchased a PS5 and a Valve Steam Deck. He wants to be able to play the Steam Deck remotely connecting to the PS5 when we are in Montreal visiting family. I ...

Tonedef by I've been around
  • 1004 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

Wireless Home Internet - Antenna

Have unhooked Ethernet cable at antenna. Goes to grounding box. What is this loose wire for?   *Added Labels* WHI

aprussky by I've been here awhile
  • 1053 Views
  • 4 replies
  • 0 likes

internet is not stable

I am in the South West Kitchener area.  My Rogers internet was disconnected from time to time.   I logged the technical support ticket,  but the ticket was closed without any resolution or notice.  I was very upset with the internet service.    I wis...

geneatrim by I've been around
  • 1381 Views
  • 4 replies
  • 0 likes