Forum Login has changed

Need Help?

That's what we're here for! The goal of the Rogers Community is to help you find answers on everything Rogers. Can't find what you're looking for? Just ask!
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
I'm a Senior Contributor
Posts: 152

Forum Login has changed

Something changed in the forums overnight.  My usual process is to log on to MyRogers, check my internet usage graph, then scroll down to the Community Forums link at the bottom of the page.

 

When I tried this today, I was not signed on to the Forums when the page came up.  I clicked the signon link at the top of the page, and the signon page came up for a second but did not allow me to enter my info then it brought up the forums and I was not signed on.

 

I went back to MyRogers, signed out, and then clicked the forum link at the bottom of the page.  When I clicked the Sign In link, this time it allowed me to sign in and the forums worked properly (except for the issue below).  There is a thread from last year that describes this same problem, so maybe last night  changes reverted a previously fixed issue.

 

Next, my icon at the top of the page after I successfully signed in showed 4 items.  When I clicked on the icon, it showed that I had 4 items next to the "bell" icon.  When I clicked it, it showed 4 references to my userid by @57  in the Updated Navigatr thread, but when I checked the thread, there was only one post by 57 that referenced me.  The only explanations I have for this is that 57 duplicated the post 3 times and the duplicates were deleted, or he edited the post 3 times and each generated a reference. 57 is a fairly experienced user and seems unlikely to do this, but would that explain the results?

 

Mac OS X 10.11.3 (El Capitan)  

Chrome Version 49.0.2623.110 (64-bit)

 

***Edited Labels*** 

I'm a Senior Advisor
Posts: 3,329

Re: Forum Login has changed

1. I too experienced difficulty signing in to the forum this afternoon. Each time I clicked the icon in the top right corner, it came back with a new page not signed in, instead of my email and password screen.  Deleting cookies usually helps as a workaround, but it didn't this time. I finally closed the Rogers tab down and started anew and it worked. The Rogers site is a constant work in progress, although "progress" is not always the right word.

 

2. The number of notifications is not always reliable. Moderators are constantly editing, moving and consolidating posts, which is why a notification may not always be valid.


SA8300HD, SA8300SD, DTA50, LG-E410B PayGo. Location: S-W Ontario
I Plan to Stick Around
Posts: 73

Re: Forum Login has changed

I have also been battling to sign in.  I would sign in to MyRogers, but would show as not signed in on the Community Forum page.  When I tried to sign in there, the page would hang.

Eventually I managed to connect with the "sign out" button (it kept appearing and disappearing), and then signed in again, and now I am in.

This may be a general problem since I have not seen a new post on the thread I am watching since some time yesterday.

Resident Expert
Resident Expert
Posts: 2,295

Re: Forum Login has changed

I also sometimes have issues logging in. I find that this is often because I've been somewhere else on the Rogers website - for example using AnyPlace Web.

 

Whenever I have difficulties, I always close my browser and start fresh.  This always works for me.

 

@roxandtreez: I may have edited my post several times, but if that's the case, the edits shouldn't really send a mention each time.  I've edited this post twice on purpose, adding your name in the first edit, so you may get two notifications?



I'm a Senior Advisor
Posts: 3,329

Re: Forum Login has changed

This forum and My Rogers need separate logins.

 

As for not being able to log in here, I usually just leave a tab open and then come back and refresh it and either I'm still signed in or the time has expired, in which case I sign in again from the icon at the top. Today signing in to an expired page doesn't work,so I've had to close the tab and open a new one.


SA8300HD, SA8300SD, DTA50, LG-E410B PayGo. Location: S-W Ontario
I Plan to Stick Around
Posts: 73

Re: Forum Login has changed

I've never had problems before.  If this page asks for a login, I have done it and no problem. Today the page was just hanging.  I closed, reopened, tried all the normal things.  So something is/was definitely wrong.

I'm a Senior Contributor
Posts: 152

Re: Forum Login has changed

@57

 

Yes, I got two notifications about that post.  Thanks for testing.

 

Also, I was able to log into the forums today by clicking the link on the MyRogers page, so it appears to be another transitory issue.

I Plan to Stick Around
Posts: 73

Re: Forum Login has changed

Still problems this morning.  Using web instead of google app seemed to help yesterday,  but not today.  The log in link would not open up for Community Forums.  Tried logging out of MyRogers, then log in to Forums, still no luck.  Then logged back in to My Rogers and it jumped to the Forums page, logged in!  So very unstable right now, and something is wrong.  

Rogers moderators, I hope you have reported this.

I'm a Senior Advisor
Posts: 3,329

Re: Forum Login has changed

I can confirm that for the second day now, if you have a window or tab open in Community Forums and it times out due to inactivity, refreshing the page and trying to sign in again no longer works. I have to close the window/tab and open a new one to be able to sign in again.


SA8300HD, SA8300SD, DTA50, LG-E410B PayGo. Location: S-W Ontario
Retired Moderator RogersRoland
Retired Moderator
Posts: 686

Re: Forum Login has changed

Hey Community, 

 

I'm sorry to hear about the Login troubles everyone is having. As of right now, I have @57@OLDYELLR@roxandtreez and @Customer01 experiencing difficulties logging into the Community Forums. Are there any other members of our Community experiencing similar symptoms?

 

Community Forums aside, has anyone encountered issues logging into their MyRogers account also? I ask this because both accounts are linked to the same profile so hopefully we can try and troubleshoot and get this resolved.

 

Thank you again for your patience.

 

RogersRoland

Coming on PPV!
Pacquaio vs. Broner Live
LIVE: Saturday January 19, 2019 9PM ET
Preshow: 8PM ET
Channels: 348 (HD) | 350 (SD) | Ignite TV 499
Price: $74.99 (HD) | $69.99 (SD) | Ignite TV $74.99
Ignite TV & DTV customers can order now!
Live Weigh-In January 18th @ 6PM ET

Promotional content running all day on CH 368 DTV & 430 Ignite TV until January 19th @ 9PM

Topic Stats
  • 154 replies
  • 3052 views
  • 34 Likes
  • 10 in conversation