Internet
Got questions about your modem, router, speeds or WiFi?
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Resolved! only five downstream channels and one upstream

Hi there!    I've been having high latency uploads (2.4 seconds to 4.1 seconds) and very low speeds ( 2 to 8 mbps upload VS 50 mbps of my package)   Downstream hasn't been too bad, ping is low (between 15 and 90ms), but I get around 670Mbps download ...

Resolved! How does my signal look? Tech coming

I've been having problems with my legacy tv as I guess it is called.  CNN never comes on, other channels above sometimes come on, often are "black screen" but the Guide is visable.   Thisis my modem, I'm not sure how to see my TV levels.     *Added ...

CGN3ROG-Router-Hitron-Technologies.png
ddddeed2 by I've Been Here Awhile
  • 120 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

Resolved! Rogers Ignite 150 Disconnect and Unresponsive At Times

Hi Rogers Forum,   I just switched from CarryTel 75/10 to Rogers Ignite 150/30 for about 2 days or so.  Rather than faster speed, I have been noticing more frequent disconnections and sometimes there seems to be higher than usual latency.  I suspect ...

Siward44 by I Plan to Stick Around
  • 452 Views
  • 9 replies
  • 0 likes

Constant outages.

I just lost my online job thanks to Rogers internet. I'm switching internet services to Starlink, screw this nonsense.   ***Edited Labels***

Dnas by I've Been Around
  • 193 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

Neighbourhood congestion (possible node issue)

Greetings,   Firstly, thank you to those who continue active discussions; google does find you and, in turn, has helped me with my technical issues (well some of them).   I am affected by internet download speed going to single digits about 7pm EST u...

radiopipes by I've Been Here Awhile
  • 574 Views
  • 2 replies
  • 0 likes

Resolved! Signal Level

I just had rogers service installed today by a technician after installation I suspect the downstream signal is rather high. I am posting a screenshot of the signal for a second opinion, would appreciate the feedback. Just some additional information...

001.PNG 002.PNG 003.PNG 004.PNG
HWK by I've Been Here Awhile
  • 440 Views
  • 2 replies
  • 0 likes

Upstream Channel 5 Power level??

Can anyone tell me if the power levels on the upstream side of things looks right? Having a lot of problems tonight with connection being consistent. Downstream Channel Bonding Value 23 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18...

TheBings by I'm Here A Lot
  • 463 Views
  • 1 replies
  • 0 likes

Ignite XB7 Gateway Dropping Connection.

I just had the Ignite XB7 installed with the 1Gb service. Tech ran all new lines right from the pole to the gateway.  No splitters just a straight run. One would think I would be getting good service but the internet connection is dropping constantly...

rnormore by I've Been Here Awhile
  • 1871 Views
  • 11 replies
  • 0 likes

XB7 - TG4482A - No Upstream Values in Status Page

Just installed a new TG4482A modem, and my downstream values seem to be in spec, but I get no values at all for upstream.  Any thoughts?  Thanks.   *Added Labels*

soupy by I Plan to Stick Around
  • 1870 Views
  • 10 replies
  • 0 likes

Modem Relocate and RF Signal Levels

Hi, I just moved into a new apartment and have Rogers CODA-4582 router installed in the living room. It seems to work fine. However, the WiFi signal could significantly decay when I get into my bedroom so I want to relocate the router. Before doing s...

allen24 by I've Been Here Awhile
  • 1285 Views
  • 1 replies
  • 0 likes