Rogers XB6 (Ignite WiFi Hub) Router does not Reserve static IPs

Need Help?

That's what we're here for! The goal of the Rogers Community is to help you find answers on everything Rogers. Can't find what you're looking for? Just ask!
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Don_Ca
I'm a Reliable Contributor
Posts: 213

Re: Rogers XB6 (Ignite WiFi Hub) Router does not Reserve static IPs

It does and it works. So it seems you must put something in the Comment field.
abcd567
I've Been Here Awhile
Posts: 3

Re: Rogers XB6 (Ignite WiFi Hub) Router does not Reserve static IPs

ROUTER Model: CGM4140COM Rev 2.2 (XB6? I think)
Firmware: CGM4140COM_4.6p12s1_PROD_sey

 

I have same problem.

Last year I got this modem and could set Reserved IP, but since last couple of months, it fails to set ReservedIP, says "Failed. IP already assigned to another device" I have tried over a dozen different IP, but same result.
I tried "Reset Router to Factory Settings", but the problem stays.

abcd567
I've Been Here Awhile
Posts: 3

Re: Rogers XB6 (Ignite WiFi Hub) Router does not Reserve static IPs

I put something in comment field, but Reserved IP still did not work

PeteyGee
I've Been Here Awhile
Posts: 4

Re: Rogers XB6 (Ignite WiFi Hub) Router does not Reserve static IPs

typing a single word in the comment box is for the "Failure! Please check your inputs." error, not the already assigned ip error...
abcd567
I've Been Here Awhile
Posts: 3

Re: Rogers XB6 (Ignite WiFi Hub) Router does not Reserve static IPs

I tried both ways, empty comment box, and a word in comment box. Both say "Failure, check your inputs".
Sometimes it said "This IP is already assigned to another device" even when I tried with a dozen different IP. Sometimes it said "Conflicting MAC address". 

SUMMARY: It always failed whatever I try.