Signing into Community Forums is a pain

Need Help?

That's what we're here for! The goal of the Rogers Community is to help you find answers on everything Rogers. Can't find what you're looking for? Just ask!
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
I Plan to Stick Around
Posts: 300

Re: Signing into Community Forums is a pain

There is a big issue signing into this Community and it's happening all the time why? I visit many other Lithium based Communities without issues please fix it or ask Lithium to fix it. 

 

http://www.lithium.com/

 

TIA,

 

Daniel Smiley Frustrated

Microsoft® MVP Windows Insider - Windows Security
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 5,874

Re: Signing into Community Forums is a pain

Yup, its a pain.  Finally got in by signing into MyRogers first and then used the following link to the Recent Posts page to hop over to the forum;

 

http://communityforums.rogers.com/t5/forums/recentpostspage/post-type/message

 



I Plan to Stick Around
Posts: 300

Re: Signing into Community Forums is a pain

I tried that as well and most times it doesn't work! So the Admin of the Rogers Community needs to put in a Ticket with Lithium to get this fixed! As I said I belong to other Communities using Lithium and they have to fix it I use the Webroot Community since Feb 2012 so I know how it works as Lithium even hosts there own Forum Software like Webroot: https://community.webroot.com/t5/Home/ct-p/consumer#.UgKbcD_Nnnt

 

Thanks,

 

Daniel 

Microsoft® MVP Windows Insider - Windows Security
I Plan to Stick Around
Posts: 300

Re: Signing into Community Forums is a pain

Here is some info! http://www.brightcloud.com/tools/url-ip-lookup.php

 

 

2016-06-22_10-06-43.png

Microsoft® MVP Windows Insider - Windows Security
I'm a Trusted Contributor
Posts: 650

Re: Signing into Community Forums is a pain

Sign in seems to be working better today. I signed in to MY Rogers then scrolled down, clicked Community Forum and was signed in when it popped up.
I Plan to Stick Around
Posts: 300

Re: Signing into Community Forums is a pain

It's hit or miss so this needs to be looked after by Lithium Support.

Microsoft® MVP Windows Insider - Windows Security
I'm a Reliable Contributor
Posts: 153

Re: Signing into Community Forums is a pain

Wow, I'm in. First time since I started trying on Sunday!I was either getting "sign in" every time on the forum page even when signed in elsewhere on rogers.com or I got an endless loop of auto-redirects that added additional "&lang=en" to the end of the community forum URL, after the initial "?profile.language=en&lang=en".

 

I'm a Senior Advisor
Posts: 3,366

Re: Signing into Community Forums is a pain

This morning after I clicked the sign in icon I just briefly got my username/password screen, but it reverted back to the sign in screen again. However, clicking the icon a second time worked. So it's vastly improved and working with just a little hiccup for me. We'll see how it goes for subsequent logins.


SA8300HD, SA8300SD, DTA50, LG-E410B PayGo. Location: S-W Ontario
Highlighted
I'm a Trusted Contributor
Posts: 461

Re: Signing into Community Forums is a pain

The problem of signing into Community Forums has not been resolved. I am posting in this old thread as it seems appropriate to see how long this issue has not been resolved. 

This image should indicate the problem.  I logged in from My Rogers, but when I try to Join the Rogers Community Forums, I am NOT Signed In.   Yet below it shows User 14 (that's me) as Online.  At this point, I can read posts but I cannot post any replies.  

I don't believe this is a NEW problem.   

I want to know from other users if this problem only applies to me before I send to  @CommunityHelps

Thanks. (BTW @57 - no captchas today (18 Jan 2019) when signing in first and second times. Smiley Wink)

 

Signed in but not signed in.jpg

 

 

Resident Expert
Resident Expert
Posts: 2,388

Re: Signing into Community Forums is a pain

@User14 : The most recent issues (for the past couple of weeks) are outlined from the following post link onwards in an active thread that also shows that this  (login issue) has been going on for many years, however, not always with the same problems.  It seems that every few months something new comes along to make logins difficult.  You may wish to review those posts.

 

https://communityforums.rogers.com/t5/Community-Questions-Suggestions/Signing-in-to-the-forum/m-p/43...



Topic Stats