Signing in

Need Help?

That's what we're here for! The goal of the Rogers Community is to help you find answers on everything Rogers. Can't find what you're looking for? Just ask!
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 1,388

Re: Signing in

Sign-ins are currently broken for me with Firefox 80.  If I sign in through the Community Forums page, the login completes successfully but the Forum does not show me as signed in.  If I go to www.rogers.com , that page shows me as signed in.

 

However, I am able to sign into the Forum with Chromium 84.  It also works with uBlock Origin installed and enabled.



Highlighted
I'm a Trusted Contributor
Posts: 692

Re: Signing in

☹️Same problem as OLDYELLER. 

Highlighted
I'm a Senior Advisor
Posts: 3,677

Re: Signing in

I still could not sign into my forum notifications bookmark with Firefox, but I can sign into my PayGo balance. I then navigated to Community Forums at the bottom and clicked it, and here I am, still signed in!  A bit of a workaround, but at least I can use my default browser instead of Chrome Incognito.


Rogers PayGo. Location: S-W Ontario
Highlighted
I'm a Trusted Contributor
Posts: 692

Re: Signing in

🙄This signing in problem is getting very frustrating.

Highlighted
I'm a Senior Advisor
Posts: 3,677

Re: Signing in

Things have improved a little bit with Firefox today. When I click my Forum Notifications bookmark and sign in, I still get a looping My Rogers page, but then when I click my PayGo balance bookmark (Bills & Payments), I'm in Community Forums. Rogers should really refrain from fixing what's not broken.


Rogers PayGo. Location: S-W Ontario
Highlighted
Rogers Employee
Rogers Employee
Posts: 10

Re: Signing in

My sign ins seem to be stabling out, I can access my account and the forums via website, and directly through the main website; as well as the app itself. Seems like it's getting better!

Highlighted
I'm a Trusted Contributor
Posts: 692

Re: Signing in

No change for me. Using Chrome I can sign into all the Rogers sites except the forums. The only way I can sign into the forums is to use incognito. However, when using incognito I have to sign out of MyRogers before I can sign into the community forms.
Highlighted
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 3,639

Re: Signing in

I'm still not receiving the appropriate e-mail notifications.  I received one on September 4th, but I should have received dozens in the past couple of weeks since this issue started.

 

Although it's not a huge problem for me, just requires a couple of extra clicks, I still have to sign in as indicated in post 15 of this thread.  Something still amiss with the cookies in Chrome.

 

https://communityforums.rogers.com/t5/Community-Questions-Suggestions/Signing-in/m-p/466154#M1458

 

FF works properly and remembers me...



Highlighted
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 3,639

Re: Signing in

I have started receiving some e-mail notifications. Some of them were a few days old - for example, I received one on the 23rd dated the 20th, but some seem to be "on time".



Highlighted
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 1,388

Re: Signing in

Outlook is still tossing all Forum notifications into Junk.  Could be due to a bad DKIM setup on the Khoros side.  I have been marking all of the messages as "Not Junk" in the hopes that this might make a difference with reputation scores.

 

Logins into the forum are working 99% of the time for me.  In the remaining 1%, I get logged into rogers.com but the Forum does not show me as logged in.  Not a browser issue; might be some changes being made on the server that would cause that one browser to fail from time to time.  Nothing seems to be breaking with Chromium 86 so far, which is also good.