Mod signatures

Need Help?

That's what we're here for! The goal of the Rogers Community is to help you find answers on everything Rogers. Can't find what you're looking for? Just ask!
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
I'm a Senior Advisor
Posts: 3,674

Mod signatures

For the last couple of days the Rogers mod signatures have been showing as broken links. Both in Firefox and Chrome.


Rogers PayGo. Location: S-W Ontario
Highlighted
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 1,366

Re: Mod signatures

@OLDYELLR  Yeah, something seems to be a bit broken at the moment.  Here's the URL to the image:

 

https://communityforums.rogers.com/html/assets/ModeratorENFR.png

 

If I try to open that link, it fails with ERR_TOO_MANY_REDIRECTS.  This affects the RE signature images as well.

 

Tagging @CommunityHelps 



Highlighted
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 1,366

Re: Mod signatures

Actually, I find that sometimes the signature image loads, sometimes it does not.  Might be a CDN config issue somewhere.

 

When the RE signature works, this URL is loaded:

http://communityforums.rogers.com/html/assets/RESignatures-02.png

 

The problem is with the https URL, or if the http URL gets redirected to the https URL.



Highlighted
Community Manager
Community Manager
Posts: 3,386

Re: Mod signatures

Thanks so much for the heads up!

 

Working on a fix.

 

 

 

RogersDarrell

Highlighted
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 3,624

Re: Mod signatures

Earlier today when I tried to insert a screenshot into one of my posts, it showed up as a "broken image" in my post.  I can't remember what it used to show, but that wasn't it. I can't remember whether it used to say "waiting for approval" or something like that?  It looks like the image was approved within a few minutes.

 

I'll try inserting it here again just as a test.

 

Test ImageTest Image



Highlighted
Community Manager
Community Manager
Posts: 3,386

Re: Mod signatures

UPDATE

 

Hey Community,

 

Some Signature images have been fixed, while others are still broken at this time.

 

We are also aware of some Avatars that are not displaying and throwing the same error.

 

 

 

Thanks!

 

 

Highlighted
I'm a Senior Advisor
Posts: 3,674

Re: Mod signatures


@-G- wrote:

Actually, I find that sometimes the signature image loads, sometimes it does not.  Might be a CDN config issue somewhere.

 

When the RE signature works, this URL is loaded:

http://communityforums.rogers.com/html/assets/RESignatures-02.png

 

The problem is with the https URL, or if the http URL gets redirected to the https URL.


What I was talking about were the mod signatures, which still show as broken links. Your assigned RE signature comes up fine for me.  I use a custom HTML signature, which I just edited yesterday to remove my STBs after I cancelled my Rogers Cable, and it works fine too.


Rogers PayGo. Location: S-W Ontario
Highlighted
Community Manager
Community Manager
Posts: 3,386

Re: Mod signatures

A fix has been implemented. All images appear to be displaying now.

 

If anyone comes across any issues still present, please feel free to flag to us here.

 

 

 

RogersDarrell