Forum Navigation - what needs fixing

Need Help?

That's what we're here for! The goal of the Rogers Community is to help you find answers on everything Rogers. Can't find what you're looking for? Just ask!
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
I'm a Senior Advisor
Posts: 3,327

Re: Forum Navigation - what needs fixing


roxandtreez wrote:

@57  Check your settings in Preferences -> Linear Layout -> Jump to first unread post in a topic.  If this is checked, it causes the problem, if not then everything works but you have to scroll to find the first new post.


Exactly! When the board was revamped  I discovered I had to set that option to take me to the first unread post, but with that option the Next button gives the error. This needs more work.


SA8300HD, SA8300SD, DTA50, LG-E410B PayGo. Location: S-W Ontario
I'm a Trusted Contributor
Posts: 557

Re: Forum Navigation - what needs fixing

Community Issues: Can't Reach Anything But Page 1 of Multi-Page Thread

 

As the header states, I get a red error bar if I try to reach page 2 or 3 or whatever of a multi-page thread.  

It used to be that you could defeat that by simply reloading the page, but even that doesn't work any more.

 

Using the latest Firefox browser.

Peter
Toronto
I'm a Senior Advisor
Posts: 3,327

Re: Forum Navigation - what needs fixing

Go to My Settings > Preferences > Linear Layout

 

Check the box for Jump to first unread post in a topic at the bottom.

 

When you're in the Back to Board view and click on any topic in bold it will take you to the first unread post.

 

However, there is still one flaw in the system that hasn't been fixed. Clicking the next page number, or Next, won't work and you'll get that error message. Yo have to keep going Back to Board until you're on the newest page or there are no more new messages. The mods know about this and supposedly have contacted Lithium to get it fixed, but it must be low priority.


SA8300HD, SA8300SD, DTA50, LG-E410B PayGo. Location: S-W Ontario
I'm a Trusted Contributor
Posts: 644

Re: Forum Navigation - what needs fixing

Any chance this problem will be addressed in 2017?
I'm a Trusted Contributor
Posts: 644

Re: Forum Navigation - what needs fixing

Just a reminder that this problem is still unresolved.  Smiley Sad

I'm a Senior Advisor
Posts: 3,327

Re: Forum Navigation - what needs fixing

Yes, Rogers/Lithium, have you given up on fixing the board?


SA8300HD, SA8300SD, DTA50, LG-E410B PayGo. Location: S-W Ontario
I'm a Trusted Contributor
Posts: 644

Re: Forum Navigation - what needs fixing

Are there any plans to get this problem fixed?  

 

Hello???   Smiley Frustrated   Anyone out there??? 

Retired Moderator RogersRoland
Retired Moderator
Posts: 686

Re: Forum Navigation - what needs fixing

Hey @jays77,

 

Thank you again for the feedback.

 

Are you refering to the issue previously posted where users are unable to view certain pages on multipage threads?

 

 

RogersRoland

I'm a Trusted Contributor
Posts: 644

Re: Forum Navigation - what needs fixing

Yes that is the issue I am referring to.
Retired Moderator RogersRoland
Retired Moderator
Posts: 686

Re: Forum Navigation - what needs fixing

Hey @jays77,

 

Can you provide us the exact path where the error occurs?  Maybe include a screenshot and a link?

 

I've done some testing on our end but was unsuccessful in reproducing the error.

 

 

RogersRoland

Topic Stats
  • 78 replies
  • 3476 views
  • 20 Likes
  • 8 in conversation