Weird symbols showing up on txt to email

Need Help?

That's what we're here for! The goal of the Rogers Community is to help you find answers on everything Rogers. Can't find what you're looking for? Just ask!
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
I've Been Here Awhile
Posts: 2

Weird symbols showing up on txt to email

I use the Rogers Extreme Text Messaging copy function that sends all my txt messages to an email address.

Since the beginning of the week all my messages have been coming to my email as ��

 

Whats up with that?

 

Here is the raw email.

 

Return-Path: <donotreply@rci.rogers.com>
X-Envelope-To: xxxxxxx@xxxxxxx.com
X-Spam-Status: No, hits=0.0 required=5.0
	tests=SPF: 2.00,AWL: -0.253,BAYES_40: -0.276,
	FH_DATE_PAST_20XX: 3.188,RDNS_NONE: 0,CUSTOM_RULE_FROM: ALLOW,
	TOTAL_SCORE: 4.659,autolearn=no
X-Spam-Level: 
Received: from to5email1.gprs.rogers.com ([74.198.8.2])
	by mail.xxxxxxxxx.com (Kerio MailServer 6.7.1)
	for xxxxxxx@xxxxxxx.com;
	Wed, 5 Dec 2012 10:24:21 -0500
Received: from mre11 ([172.25.163.194]) by to5email1.gprs.rogers.com
          (InterMail vM.7.09.00.04 201-2219-102-106-20090410) with ESMTP
          id <20121205152419.ZYPF16062.to5email1.gprs.rogers.com@mre11>
          for <xxxxxxx@xxxxxxx.com>; Wed, 5 Dec 2012 10:24:19 -0500
From: Rogers Extreme Text Messaging<donotreply@rci.rogers.com>
To: xxxxxxx@xxxxxxx.com
Message-ID: <20121205152419.ZYPF16062.to5email1.gprs.rogers.com@mre11>
Subject: Copied Text Message From 1519#######
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: base64
Date: Wed, 5 Dec 2012 10:24:19 -0500

/v8ACgBGAHIAbwBtADoAIAAxADUAMQA5ADgANQA5ADkANQA0ADIACgBUAG8AOgAgADEANQAxADkA
OQAwADIAMgA2ADcAMQAKAEQAZQBjAGUAbQBiAGUAcgAgADAANQAgADIAMAAxADIAIAAxADAAOgAy
ADQAIABBAE0ACgAKAEwAZQB0ACAAbQBlACAAawBuAG8AdwAgAGkAZgAgAHkAbwB1ACAAbgBlAGUA
ZAAgAHkAbwB1AHIAIAB0AG8AbgBzAGkAbABzACAAbwB1AHQALgAgAEkAIABnAG8AdAB0AGEAIABn
AG8AbwBkACAAcABhAGkAcgAgAG8AZgAgAHAAbABpAGUAcgBzACAAOgApAAoASQAgAHMAaABvAHUA
bABkACAAaABhAHYAZQAgAGEAbABsACAAeQBvAHUAcgAgAG0AbwBuAGUAeQAgAHQAbwAgAHkAbwB1
ACAAbgBlAHgAdAAgAHcAZQBlAGsALgAgAEkAJwB2AGUAIABiAGUAZQBuACAAaABvAHIAZABpAG4A
ZwAgAGkAdAAgAGkAbgAgAG0AeQAgAGIAYQBuAGsAIABhAAoACg==

****Edited Labels****
I Plan to Stick Around
Posts: 52

Re: Weird symbols showing up on txt to email

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title> Weird symbols showing up on txt to email - Rogers Community</title>

You see this similar ? Its the source code from the webmail server base, its occasionally happens when you get wrong address etc.

You're code tells me you have spammed and it returned. (i hate programming im guessing)
I've Been Here Awhile
Posts: 3

Re: Weird symbols showing up on txt to email

Does anyone know a solution to this? The only workaround I've been able to find is by using a webmail client to read the email.

I've Been Here Awhile
Posts: 2

Re: Weird symbols showing up on txt to email

I still have this problem but Thunderbird seems to be able to decode them if you select 2 or more messages at the same time. It will show a summery of the messages including the message.

Would be nice to fix the problem though.