Sluggish internet after 2 week shutdown

Need Help?

That's what we're here for! The goal of the Rogers Community is to help you find answers on everything Rogers. Can't find what you're looking for? Just ask!
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
I'm a Reliable Contributor
Posts: 114

Sluggish internet after 2 week shutdown

We were at the cottage for the past couple of weeks and I shut down all my equipment before leaving. When I came back and turned the power on everything was fine except for the new Hitron modem (they replaced my older modem when I added home phone). It would turn on but that was it - no internet.

 

Called tech support and we came to the conclusion that the modem needed to be replaced. I went to the Rogers store and got it, plugged it in and reset everything again. But, ever since then I've noticed the network is really slow - especially Facebook games. 

 

Short of a call to tech support are there any suggestions?

 

 

***edited labels***

Solved! Go to Solution.
Resident Expert
Resident Expert
Posts: 13,948

Re: Sluggish internet after 2 week shutdown

It could be back end, etc.

Is it happening on more than one device?


I'm a Reliable Contributor
Posts: 114

Re: Sluggish internet after 2 week shutdown

Ok, after chatting with tech support they are aware of a firmware issue with the Hitron that they are working on with the supplier. They don't have an ETA (actually ETR which I assume is repair) but are working on it.